Qui som

Els nens aprenen més quan s’ho passen bé!

L’objectiu principal de The Tale Teller és que els nens s’ho passin bé mentre aprenen. Cada història s’ha escrit i desenvolupat tenint-ne en compte l’edat. The Tale Teller utilitza el poder de les històries, de la imatge, de la dansa i de les cançons per ajudar a la comprensió i motiva els nens a participar en l’aventura d’aprendre una altra llengua. I a més…

  • Les actrius som 100% parlants natives i professionals amb experiència.

  • Podem venir directament a la vostra escola; no cal que llogueu un teatre ni organitzeu autocars per portar els alumnes.

  • Podem fer la representació a espais petits per a grups reduïts.

  • Som una organització que té en compte el medi ambient i quan podem, utilitzem transport públic per anar a les escoles. Tot i això, en aquelles on no hi arriba el transport públic podem venir-hi en cotxe.

Sophie Heydel és contacontes, directora de teatre i porta un taller de teatre. Va néixer a Londres, Anglaterra, i va estudiar interpretació a Guildhall School of Music and Drama. Ha treballat com a actriu professional durant molts anys al Regne Unit i a Europa. Des que és contacontes ha explicat històries per tot Catalunya, el País Basc, València i Saragossa. És professora d’anglès qualificada (amb el títol C.E.L.T.A.) i ha fet classes a totes les edats i nivells.

La Sophie també dirigeix The Drama Factory, classes de teatre en anglès per a nens.

Jenny Beacraft és actriu i professora de teatre. Va néixer a Chicago, als Estats Units i va estudiar teatre a Carnegie Mellon University als EUA i a Ecole Philippe Gaulier, a França. Ha actuat a diverses ciutats als Estats Units i Europa i és membre de la companyia Teatre de l’Enjolit. La Jenny va rebre el C.E.L.T.A. de l’IH Barcelona i ha dissenyat cursos de teatre en anglès com a llengua estrangera, a més d’ensenyar en diverses escoles públiques i privades a Catalunya, tant a nens com a adults.