Passion for theater and education.

Passion for theater and education.

Teatre interactiu en anglès per a totes les edats

Què oferim?

  • Els actors son 100% parlants nadius i professionals amb molt d’experiència.
  • Venim directament a la vostra escola; no cal que llogueu un teatre ni organitzeu autocars per portar els alumnes.

  • Materials didàctics i cançons originals inclosos.

  • Oportunitat de fer preguntes als actors després.

  • L’interacció puja l’autoestima dels alumnes.

  • Que els nens s’ho passin bé mentre aprenen!!

The Tale Teller

Obres segons franges d'edat

Obres segons franges d’edat

Ens adaptem a les necessitats de cada grup oferint les obres més didàctiques i divertides per cada cas.

Cada història s’ha escrit no només pensant en el nível d’anglès però també la maduresa i els temes que interessen cada edat.  Sabem que un alumne de 6 anys no té els mateixos necessitats que un alumne de 10 i això, és que ens diferencia.  Treballant amb grups reduïts de 60 alumnes fa que cada alumne tingui una experiencia més interactiva i especialitzada per ell o ella.

Una altre cosa que ens diferencia es la llarga trajectoria professional com a actrius i directores internacionals.  Portem la nostre experiencia de l’escena a Anglaterra i als EEUU, fins i tot l’escena catalana, als nens, oferint les una experiencia de teatre educativa de màxim qualitat i professionalitat.

The Tale Teller

Coneix-nos:

Jenny Beacraft

Actriu i professora de teatre. Va néixer a Chicago, Illinois i va estudiar teatre a Carnegie Mellon University als EUA i a Ecole Philippe Gaulier, a França. Ha actuat a diverses ciutats als Estats Units i Europa i és membre de la companyia Teatre de l’Enjolit. La Jenny va rebre el C.E.L.T.A. de l’IH Barcelona i ha dissenyat cursos de teatre en anglès com a llengua estrangera, a més d’ensenyar en diverses escoles públiques i privades a Catalunya, tant a nens com a adults.

Sophie Heydel

Va néixer a Londres, Anglaterra, i va estudiar interpretació a Guildhall School of Music and Drama. Ha treballat com a actriu professional durant molts anys al Regne Unit i a Europa. Des que és contacontes ha explicat històries per tot Catalunya, el País Basc, València i Saragossa.  També és artista habitual al festival internacional d’Alden Biesen, a Bèlgica, on ha explicat contes a adolescents i joves.

 És professora d’anglès qualificada (amb el títol C.E.L.T.A.) i ha fet classes a totes les edats i nivells.